Aanbevelingen

Welkom bij BSO Tranquilo!

Aanbevelingen voor

BSO Tranquilo


Aanbevelingen van ouders


Moeder M:

Suzanne heeft onze beide kinderen opgevangen in haar gastouderopvang. Suzanne is heel lief en geduldig en daarnaast heel professioneel. Er worden veel activiteiten gedaan, passend bij de ontwikkeling van de kinderen. Onze zoon en dochter gingen met veel plezier naar de opvang toe, en hebben zich er geen moment verveeld. In verband met een andere schoolkeuze, konden onze kinderen niet bij Suzanne blijven, maar ze zullen haar zeker gaan missen! Suzanne is een betrouwbare gastouder en creëert echt een fijne huiselijke sfeer waar de kinderen zich snel in thuis voelen. En dat geeft ons weer een vertrouwd gevoel.

Moeder A:

Ik raad iedereen deze gastouderopvang, inmiddels BSO aan. Het is een hele fijne en een leerzame opvang om je kind gerust achter te laten. Ik ken Suzanne al 5 jaar als gastouder. Zij is een professionele gastouder die constant bezig is om zich te ontwikkelen. Kinderen hebben genoeg (meer dan genoeg) speelgoed/spelletjes om een leuke dag te hebben. Er wordt gespeeld, gelezen,  geknutseld, alles wat kinderen leuk vinden.  Wat ik heel erg fijn vind is dat er duidelijke regels zijn voor kinderen, het is altijd schoon in huis en je kan altijd open communiceren met elkaar. Kortom een  hele fijne kleinschalige BSO na een drukke schooldag.

Moeder M:

Inmiddels al heel wat jaartjes dat wij onze kinderen bij Suzanne onderbrengen. Vanaf het begin een goed gevoel bij haar. Ze is liefdevol, geduldig en het kind staat centraal. Onze dochter gaat elke week met veel plezier heen. Er hangt een huiselijke sfeer wat erg fijn is. Ik kan met een gerust gevoel naar mijn werk terwijl ik weet dat mijn kind in goede handen is. Ik zou de opvang bij Suzanne zeker aanbevelen.


En na een nieuwe kennismaking (juli 2018):

"Ik vond het zeker gezellig en van de korte tijd die ik bij je was heb ik een goede indruk gekregen. Wat een geduld en rust straal jij uit. En wat heb jij de kinderen veel te bieden. Leuk om te zien. Ik denk dat je de zaakjes goed voor elkaar hebt.  Het was voor hem een walhalla bij jou thuis, ook al hebben wij ook veel speelgoed."

En wat zeggen de gastouderbureaus?

Miranda de Vries, GOB de Speelgarage:

Suzanne is een doorgewinterde gastouder die met haar ruim 20 jaar gastouderschap een schat aan ervaring en kunde in huis heeft. Ze is accuraat en heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel en dat maakt haar een betrouwbare gastouder met oog voor details. Haar verlangen naar het aanschaffen van steeds weer nieuwe, educatieve en duurzame materialen zal de kinderen een rijke en uitdagende omgeving bieden waar “spelenderwijs” geleerd kan worden, maar waar je ook zonder schroom mag ontspannen en ontladen. De naam spreekt boekdelen: BSO Tranquilo!!


Kyra van Kessel, Gastouderbureau Loky:

Sinds november 2008 werkt Gastouderbureau Loky samen met Suzanne Obdam. Als directeur kan ik zeggen dat dit tot volle tevredenheid is.

Kenmerkend voor Suzanne: ze is ondernemend, kan zich goed presenteren en weet wat ze wil. Ouders voelen zich hierdoor snel vertrouwd en laten hun kind(eren) met een gerust hart bij haar achter.  Als ze iets wil gaat ze er voor de volle 100% voor.  Haar woning is veilig en hygiënisch en is zodanig ingericht dat de speel- en buitenruimtes voor de gastkinderen  uitnodigend zijn.

Enthousiast?


Kom eens kennismaken!

Er is nog plek!


Reageer snel, want vol is vol!

Graag tot ziens!


Bij BSO Tranquilo!

© Copyright 2024 BSO Tranquilo